Tips Om Het Daten Weer Op Te Pakken Na Een Scheiding

Echtscheiding is een van de meest traumatische gebeurtenissen waar we doorheen gaan en wanneer we het spreekwoordelijke “licht aan het eind van de tunnel” bereiken, voelen velen van ons die kleine lente in onze stap en beginnen opnieuw na te denken over daten.

Dus hoe kun je beginnen met de juiste voet als je net begint om je tenen terug te dompelen in de datenpool? Hier zijn 6 essentiële tips om te volgen, een date moet namelijk wel goed lopen. Relatieplanet kan je hier heel gemakkelijk bij helpen door het daten een stuk makkelijker te maken voor jou.

Ben Optimistisch Over E Liefde En Verdoem Jezelf Niet

Psychotisch optimisme is mijn filosofie over liefde, die ik uitspreek naar iedereen die wil luisteren. Het betekent dit: “Liefde zal naar me toe komen – het is een WANNEER, geen ALS. Ik doe mee om het te winnen, niet voor een minuut. ”

Ben Er Zeker Van Dat U Alles Echt Helemaal Afgesloten Hebt

Op dit moment hoop ik dat je het ‘binnenwerk’ hebt gedaan dat nodig is om een ​​gezonde relatie te vinden. Begrijp je wat er mis ging in je relatie? Ben je je bewust van je rol in de ondergang van het huwelijk? En heb je zoveel mogelijk vrede gemaakt met je ex en de scheiding?

Daten uit een plaats van woede leidt meestal niet tot goede keuzes. Sla de counseling sessies niet over – ze zullen enorm helpen op de weg.

Maak Een Potentiële Huwelijkskaart Voor Jouw En Je perfecte Soulmate

Kun je vaststellen hoe een nieuwe, goede, gelukkige relatie eruit ziet voor jou? Zo niet, pas op. Mensen zijn meestal gewoontedieren. We doen wat comfortabel is in plaats van wat goed is.

Dus als je met een narcist getrouwd was, zonder dat je weet hoe een narcist zich in het begin gedraagt, kom je misschien opnieuw in dezelfde disfunctionele draaimolen terecht.

Leer Van Je Fouten

Zorg ervoor dat je verleden rechtmatig in het verleden is, zodat je uiteindelijk niet de verkeerde soorten mensen keer op keer kiest om de verkeerde redenen. Ik coach al mijn cliënten door middel van een “huwelijkskaart” -oefening om een ​​routekaart te maken van een partner die hen gelukkig maakt, wat nodig is om de juiste mensen te kiezen.

Start Met Iets Wat Je Leukt Vindt, Ga Daarna Daten

Wat maakt je blij? Veel vrouwen staren me blind aan als ik deze vraag stel, omdat ze zo druk zijn geweest om voor iedereen om hen heen te zorgen dat ze helemaal uit het oog verloren hebben wat hen gelukkig maakt. Maak een lijst van vijf tot tien dingen die je vreugde brengen en begin ze opnieuw te doen.

Spread the love