4 Games Die Geweldig Zijn Voor De PlayStation 4

In dit artikel bespreken we 4 nieuwe games die zeer aan te raden zijn voor de gamer die van een PlayStation 4 gebruik maken, ook voor de andere consoles zouden deze games gebruikt kunnen worden, maar wij raden de PlayStation 4 aan.

De Nieuwe Game The Witness

The Witness, de langverwachte opvolger van Jonathan Blow’s breakout indie-platformer Braid in 2008, is een mooie, bezadigde first-person exploratie-puzzler in de stijl van Myst. Net zoals de klassieker uit de jaren 90, word je neergezet op een mysterieus eiland met weinig tot geen context, en ben je belast met het oplossen van een reeks puzzels, die je op hun beurt meer laten ontdekken en de geheimen van het eiland blootleggen.

Uitdagingen

In tegenstelling tot de uitgebreide milieu-puzzels van Myst worden de uitdagingen van De Witness echter heel duidelijk omschreven als panelen die zijn doorspekt met rasters die je moet navigeren als een doolhof. Blow heeft een rijke syntax van puzzelmechanica geïtereerd binnen dat consistente raamwerk, dat helpt om de druk op peil te houden.

De net uitgebrachte Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Uit de geest van ontwerper Hideo Kojima komt Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, de vijfde (en ogenschijnlijk definitieve) inzending in de langlopende stealth-spionageserie. De goofy en over-the-top tone waar de serie om bekend staat is gebagatelliseerd, en deze aflevering levert in plaats daarvan een veel grimmiger en meer ingetogen verhaal dat Venom Snake (Big Boss) volgt terwijl hij werkt om zijn huursoldaat te herstellen in zijn oorlog tegen de schimmige Cipher.

Een van de Beste Games die Beschikbaar is

Het is een van de beste PS4-games die beschikbaar is en heeft bijna universele felicitaties ontvangen dankzij de zorgvuldig ontworpen gameplay, waarmee spelers missies kunnen voltooien op vrijwel onbegrensde manieren tijdens het rekruteren en bouwen van een huursoldaat. Keifer Sutherland leent zijn stem als Big Boss, in wat misschien wel het beest stealth actiegame aller tijden is.

Resident Evil 6, wat een Game

Nadat fans en critici de actievolle Resident Evil 6 hadden gepand, ontdekten de trage en enge nieuwe ideeën van Capcom over de franchise ons verrast. Met zijn echt angstaanjagende verhaal en terugkeer naar horror-gefocuste gameplay, Resident Evil 7 herstelt de serie als de gouden standaard in het genre.

Hoe is de Verhaallijn?

Het herenhuis van de Baker familie is gevuld met veel geheimen en bijna net zo veel “gegoten” wezens, en de nieuwe benadering van het spel van “flashbacks”, verteld door verzamelbare VHS-banden, zorgt voor gameplay-gerichte verhalen als niets dat we eerder hebben gezien. De overgang naar een first-person-perspectief, een primeur voor de belangrijkste Resident Evil 7, versterkt alleen de angsten, met een relatief klein gezichtsveld dat leidt tot net genoeg jump-scares om ons scherp te houden.

De avontuurlijke game The Witcher 3

Hoewel er veel RPG’s beschikbaar zijn op Sony’s PlayStation 4, is The Witcher 3: Wild Hunt van CD Projekt Red een van de beste. In de epische afsluiting van de avonturentrilogie spelen spelers opnieuw de rol van Geralt van Rivia, die strijd voert tegen het oprukkende Wild Hunt-leger in de noordelijke koninkrijken.

Zelfde Huisstijl

Hoewel de titel qua stijl vergelijkbaar blijft met eerdere games in de serie, bevatte CD Projekt Red nieuwe gevechtsmechanica en versterkte het de aanpassing aanzienlijk, wat allemaal bijdraagt ​​aan het verbeteren van de gameplay en de open wereld doordrenkt met een groter gevoel van diepte.

Een Erg Boeiende Verhaallijn

Bovendien hebben weinig games het soort geschrift dat aanwezig is in The Witcher 3, dat een boeiend verhaal bevat geschreven door reguliere serieschrijver Marcin Blacha. Misschien is de grootste trekking van het spel het feit dat de hoofdverhaallijn spelers ongeveer 30 uur nodig heeft om te voltooien. Dat aantal ballonnen tot meer dan 100 uur als je rekening houdt met side-quests en mini-games, waardoor de levensduur net zo aantrekkelijk is als de graphics.

Spread the love